Het Witte Huis, Royal Blue Thema

door | apr 18, 2023 | Uncategorized | 0 Reacties

Noor Wedding in het Witte Huis versierde een Royal Blue Bruiloft

Noor Wedding heeft onlangs een koninklijke blauwe bruiloft georganiseerd in het Witte Huis, waarbij ze de hele zaal hebben gedecoreerd met blauwe bloemstukken en andere blauwe elementen.

Het evenement werd georganiseerd op verzoek van de klanten, die wilden dat hun bruiloft in een Royal Blue thema werd versierd. Noorwedding voerde het thema perfect uit, waardoor de hele zaal een betoverend gezicht werd met de blauwe bloemstukken, kandelaars, kaarsen, bruidsbank, achtergrond en welkomsttafel en servies.

De achtergrond was een ander element dat bijdroeg aan de algehele decoratie. Er werd een blauwe achtergrond met witte gordijnen opgezet, wat de perfecte achtergrond vormde voor de huwelijksceremonie. De welkomsttafel was ook versierd in blauw, wat de gasten op een grootse manier verwelkomde.

Het blauwe servies was nog een element dat bijdroeg aan de algehele decoratie. Het tafelgerei, inclusief de borden, kopjes en schoteltjes, waren allemaal in blauw, wat perfect bij het thema paste. Het servies was elegant gerangschikt, wat bijdroeg aan de algehele koninklijke en grootschalige sfeer van de kamer.

Tot slot was de Royal Blue bruiloft van Noorwedding in het Witte Huis een meesterwerk van decoratie. De blauwe bloemstukken, kandelaars, kaarsen, bruidsbank, achtergrond en welkomsttafel en servies, kwamen allemaal samen om een betoverende en grootschalige sfeer te creëren, waardoor het een onvergetelijke bruiloft werd. Het is een bewijs van de expertise van Noor Wedding