wij leveren door heel nederland en belgie

Decoratie voor elk evenement

Bruiloft, Henna, Babyfeest, Genderreveal of kinderfeestje?

Wij bieden een breed scala aan decoratieve items voor uw bruiloft, hennafeest, verjaardag, genderreveal, babyfeest of kinderfeest. Of u nu op zoek bent naar een prachtige weddingstage, een elegante bruidsbank, een sfeervolle achterwand, tafels en stoelen, centrepieces, bloemen of bloemenbogen, luxe servies en nog veel meer, wij hebben het allemaal.

Ons team van professionele decorateurs helpt u graag met het vinden van de perfecte decoraties voor uw evenement. Of het nu gaat om een grote bruiloft in een feestzaal of een intiem verjaardagsfeest thuis, wij zorgen ervoor dat uw evenement er fantastisch uitziet. Wij leveren door heel Nederland en België en zorgen ervoor dat uw decoraties op tijd worden geleverd en opgezet, waar u ook bent.

Wat doen we?

Evenementen en ontwerpen

Groot of klein, het maakt niet uit. We zullen perfecties creëren die voldoen aan alle normen van elegantie en evenementen aanschaffen waar je tot nu toe alleen maar van hebt gedroomd. Afhankelijk van persoonlijke voorkeuren, locatie en budget, bouwen we conceptuele ontwerpen die fenomenaal werken.

INCLUSIEF:

Productie ontwerp
Bloemen Decor
Decoraties
Podiumverbetering
Set ontwerpen
Vloerontwerpen
Verlichting Thema’s
Merk detaillering
Grafisch ontwerpen
Gedrukte materialen verbeteren
Cadeau ontwerpen

EVENEMENTEN PLANNEN

Onze planning omvat elk aspect van zorg dat anders ongemak in uw evenement zou kunnen veroorzaken. En dat terwijl het totale budget onder controle wordt gehouden. Ons team toont de grootst mogelijke professionaliteit in het doen van adequaat locatieonderzoek, legaliseren, licenties, gastbeheer, boekingen, budgettering en nog veel meer.

INCLUSIEF:

Budgettering
Lokale Onderzoek
Landinstellingen beheren
Uitbesteden
Plaatsbeheer
Reisexpertise
Gastenlijst
Catering diensten
Verhuur van meubels
Fotografie
Video’s maken
Gastbeheer
Entertainment faciliteiten

Uitvoeren van gebeurtenissen

Ons brede scala aan leveranciers dat in de loop der jaren is genetwerkt, in combinatie met onze expertise en talent voor professionaliteit, zal elk aspect van uw evenement bestrijken. En zelfs tot in de kleinste ondoorgrondelijke details. Of het nu gaat om een persoonlijke inrichting, zeldzame verhuur of exclusieve diensten . . . we kunnen het allemaal dekken!

INCLUSIEF:

Evenementenbeheer
Live-locatie coördinatie
Boekingsbeheer
Reserveren
Verfrissingen
Repetitiediner
Lichtregeling
Audio en geluid
Gepersonaliseerde fase
Veiligheidsdiensten met personeel
Transportfaciliteiten
Logistiek