Ons verhaal

Al sinds onze oprichting in 2012 in Nederland hebben wij ons gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van prachtige decors voor grote en kleine evenementen. Bij ons decoratiebedrijf draait alles om het creëren van unieke en onvergetelijke ervaringen voor onze klanten. Wij zijn voortdurend op zoek naar inspiratie en innovatie, en werken hard om onze klanten keer op keer te verrassen met ons creatieve vakmanschap.

ONS ASSORTIMENT:

Ons assortiment is breed en gevarieerd, van prachtige bloemenbogen tot luxueus servies en van elegante bruidsbanken tot stijlvolle achterwanden. Wij hebben alles in huis om uw evenement tot in de puntjes te verzorgen. Bovendien verhuren wij tafels en stoelen van hoge kwaliteit, zodat uw gasten in stijl kunnen genieten van uw feest.

ZAALVERHUUR:

Sinds 2020 hebben wij ons aanbod uitgebreid met twee prachtige zalen in Almere, die wij nu ook verhuren voor evenementen. Hiermee hebben wij onszelf nog beter op de kaart gezet en kunnen wij onze klanten nog beter van dienst zijn.

ONZE VISIE

Of u nu een bruiloft, verjaardag, babyshower of ander evenement plant, bij ons bent u aan het juiste adres voor professionele decoratie van topkwaliteit. Wij staan altijd voor u klaar om samen met u een onvergetelijke gebeurtenis te creëren.