Noor Wedding & Events

Zaalverhuur Almere

Welkom bij Noor Paleis, de exclusieve zaalverhuur in Almere!

Bij Noor Paleis kunt u terecht voor het huren van vier prachtige zalen, geschikt voor verschillende soorten evenementen. Of het nu een bruiloft, hennafeest, babyshower of bedrijfsfeest is, Noor Paleis biedt de perfecte locatie.

Grote Zalen

Grote zaal 1 en Grote zaal 2 bieden elk plaats aan 100 tot 160 gasten. Deze zalen zijn ideaal voor grote bijeenkomsten zoals feesten, bruiloften en culturele evenementen. Ze kunnen ook worden gecombineerd voor een gezamenlijke capaciteit van maximaal 320 personen.

Kleine Zalen

Kleine zaal 1 en Kleine zaal 2 zijn elk geschikt voor 50 tot 100 personen. Deze zalen bieden een intiemere omgeving voor middelgrote evenementen zoals babyshowers, vergaderingen en workshops, maar ook voor intieme bruiloften en hennafeesten. Ze kunnen ook worden gecombineerd voor evenementen tot 200 personen.

Alle zalen zijn uitgerust met faciliteiten zoals airco, verwarming, een keuken, en tafels en stoelen. Luxe stoelen en tafels zijn tegen een meerprijs beschikbaar, en extra opties zoals decoratie en catering zijn ook mogelijk.

Gelegen in het hart van Almere, Noor Paleis is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Wij bieden voldoende parkeergelegenheid en zijn slechts een half uur rijden vanuit Amsterdam, Lelystad en Utrecht.

Wilt u de zalen zelf komen bekijken? Plan dan een bezichtiging in via de onderstaande knop op de website.

Of u nu een groot of klein evenement organiseert, bij Noor Paleis bent u aan het juiste adres voor een onvergetelijke ervaring. Neem gerust contact met ons op om te informeren naar de beschikbaarheid en de mogelijkheden voor uw evenement. Beleef de magie van Noor Paleis en maak uw dromen waar!

 

Hier zijn onze diensten

Bruiloft of henna

Op zoek naar een perfecte locatie voor uw bruiloftsfeest of hennafeest? Onze zaalverhuur biedt een prachtige ambiance in Almere, omgeving Utrecht en Amsterdam. We hebben vier zalen beschikbaar voor 50-160 personen per zaal en bieden ook diensten zoals bloemen, decoratie en catering. Laat ons uw droombruiloft of hennafeest creëren en boek vandaag nog onze zaalverhuur.

babyshower of babyfeest

Op zoek naar de perfecte locatie voor uw babyfeest, babyshower of gender reveal party? Wij bieden zaalverhuur in Almere, omgeving Utrecht en Amsterdam. Onze locatie biedt een prachtige ambiance voor uw speciale gelegenheid en We hebben vier zalen beschikbaar voor 50-160 personen per zaal. Maak uw feest compleet met onze diensten zoals bloemen, decoratie en catering. Boek vandaag nog onze zaalverhuur en maak uw babyfeest of babyshower onvergetelijk.

Verjaardag vieren

Op zoek naar een feestelijke locatie voor uw verjaardagsfeest? Wij bieden zaalverhuur in Almere, op nog geen half uur van Utrecht en Amsterdam. Onze locatie biedt een prachtige ambiance voor uw speciale gelegenheid en We hebben vier zalen beschikbaar voor 50-160 personen per zaal. Maak uw feest compleet met onze diensten zoals bloemen, decoratie en catering. Boek vandaag nog onze zaalverhuur en maak uw verjaardagsfeest onvergetelijk.