Noor Wedding & Events

Unieke bruiloften

Laat je betoveren…

Prachtige kleine of grote luxueuze bruiloften, ons team toont opmerkelijke expertise in het plannen van uw grote dag – een dag die uw verwachtingen ten volle overtreft. We houden rekening met de locatie, het budget, het thema en de grootte van het evenement voordat we onze diensten verlenen. En dit stelt u in staat om te beslissen of wij de perfecte keuze zijn om uw evenement te plannen. Zodra u ons de eer geeft om uw bruiloft te organiseren, zullen we ons geweldige team voorstellen dat dit allemaal mogelijk maakt.

Met oog voor detail, planning en passie voor styling zijn wij de experts in de trouwbranche. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van weddingstages, bloemen, luxueuze tafelsettings met unieke centrepieces en nog veel meer. Ons team bestaat uit event stylisten, planners en designers die allen oog voor detail hebben en vol passie te werk gaan.

Hier zijn onze diensten

Bruiloft ontwerp

Ons team ontwerpt uw perfecte gelegenheid door rekening te houden met de stijl, grootte, locatie en het volledige budget. De opmerkelijke creativiteit waarmee we uw bruiloft vormgeven, benadrukt de ware essentie van elegantie. Zorg er dus voor dat uw ceremonie, feest, cocktail, diner, enz., Er een is om nooit te vergeten. Onze diensten omvatten alle gebieden zoals bloemen, decor, verlichting, enz. Daarmee ronden we onze ideeën af tot in de perfectie.

Bruiloft plannen

Ons opmerkelijke team is zeer bekwaam als het gaat om evenementenplanning. Ze zorgen ervoor dat ze alle aspecten behandelen die nodig zijn om alleen de beste resultaten te produceren. En deze omvatten delicaat onderzoek, licenties, contractering, vermeldingen, reserveringen, budgettering, thema’s, plattegronden, enz. Zodra u ons inhuurt, kunt u er zeker van zijn dat uw evenement in ervaren handen is.

Bruiloft productie

Onze ervaring van de afgelopen jaren heeft ons in staat gesteld om onze netwerken exponentieel uit te breiden. En daarmee kunnen we u voorzien van een evenement dat zelfs rekening houdt met de kleinste details. Zo baant het zich een weg naar een herinnering waarvan we weten dat je die NOOIT zult vergeten. Of het nu gaat om zeldzame verhuur, premium services of een persoonlijke inrichting, ons vakkundige team en netwerk van leveranciers kan het allemaal!

INCLUSIEF:

Concept ontwerp
Productie ontwerp
Bloemen Decor
Bloem Ontwerp
Decor ontwerp
Podiumontwerp
Decorontwerp
Plattegrond Ontwerp
Lichtontwerp
Merk design
Grafisch ontwerp
Ontwerp van gedrukte materialen
Cadeau ontwerpen.

INCLUSIEF:

Budgetbeheer
Locatie onderzoek
Locatiebeheer
Verdragsluitende
Beheer van accommodaties
Reismanagement
Beheer van gastenlijsten
Catering management
Verhuur van meubels
Fotografie
Videoproductie
Public relations
Beveiliging & personeel
Entertainment faciliteiten

INCLUSIEF:

Evenementenbeheer
Evenementencoördinatie
Beheer op locatie
Boekingsbeheer
Reserveren
Eten & Drinken
Repetitiediner
Licht, Geluid & Audiovisueel
Aangepaste bouwfasen
Beveiliging
Vervoer
Logistiek