De Koning Venues, Gipskruid Thema

door | mrt 20, 2023 | Uncategorized | 0 Reacties

De Koning venues was het toneel voor een van onze recente projecten, en wat voor een project! Het thema van de decoratie was ‘gipskruid’ en we hebben er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat het hele evenement deze prachtige bloem als middelpunt had.

Om te beginnen hebben we de tafels voorzien van prachtige centrepieces met gipskruid bloembollen en elegante kandelaren met dinerkaarsen. Dit creëerde een romantische en sfeervolle ambiance in de zaal, waar gasten konden genieten van een heerlijk diner omringd door de schoonheid van het gipskruid thema

De trap in de zaal hebben we volledig versierd met luxe gipskruid, waardoor een adembenemende entree werd gecreëerd voor de gasten. Deze bloem is een fantastische keuze voor het decoreren van een trap, omdat het de hele trap bedekt met een zacht en subtiel accent.

Maar het echte pronkstuk van deze gipskruid thema-decoratie was de weddingstage. We hebben een nieuwe sofa geplaatst, omringd door prachtige gipskruid. De grote luxe gordijnen erachter waren gevuld met gouden kooien gevuld met gipskruid, wat een elegant en luxueus gevoel gaf aan de hele ruimte. Het was alsof de gasten werden omringd door een prachtige wolk van bloemen en romantiek.

Deze gipskruid-thema decoratie was een groot succes en we zijn trots op het werk dat we hebben verricht. Het was een genot om te zien hoe onze inspanningen de zaal hebben omgetoverd tot een betoverende en romantische locatie voor dit evenement. Bij Noor Wedding Events zijn we altijd op zoek naar nieuwe en spannende manieren om evenementen nog specialer te maken, en deze gipskruid-thema decoratie was daar een prachtig voorbeeld van.